Ápr.

18.

csütörtök

Ápr.

18.

csütörtök

Anna and the Barbies 15.

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Anna and the Barbies 15.

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Pásztor Anna és zenekara már 15 éve pörög a hazai rock’n’roll színpadán, legyen szó füstös kis klubokról vagy fesztiválok nagyszínpadairól. A magyar zenei élet egyik legkarizmatikusabb bandája  végigünnepli a 2019-et, hiszen a 15. jubileumi évben rengeteg meglepetést és újdonságot mutat majd az extrém szélsőségekről is ismert csapat. Legyen szó a legérzékenyebb finomságokról, vagy latexcuccban megafonnal az arcunkba ordított refrénekről, Anna az érzelmi skála teljes szélességén könnyedén táncol végig, miközben olyan dalokkal kápráztatja el a rajongókat, mint a Márti dala, a Segges a Balatonba vagy az Ünnepélyesen fogadom.

Április 18-án az Akvárium NagyHalljában is együtt ünnepelhetünk majd az Anna and the Barbies-zal, mielőtt nekiugrunk velük a szédületes nyári szezonnak. Ezúttal egy kevésbé megszokott oldalát veszi majd elő Anna, hiszen teljesen lemeztelenített műsorral, letisztult színpadképpel és színtiszta zenével varázsol majd minket zenekara sajátos atmoszférájú világába. Nemsokára pedig egy vizuális újdonsággal is jelentkeznek, hiszen a Sajnálom című dalukra forgattak egy meghökkentő klipet.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok