Szept.

09.

péntek

Szept.

09.

péntek

Angel Haze

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Angel Haze

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A detroiti születésű Angel Haze, rapper, énekesnő és dalszerző stílusát szinte lehetetlen bekategorizálni. Olyan komoly témákat jár körbe, mint a kihasználtság, a kétségbeesés vagy az öngyilkosság, de dalaiban mindig ott van emellett a remény, a bátorság és a diadal motívuma. Fiatalkorában a versek jelentették neki a megnyugvást, ezekbe menekült a problémák elől.

A 30 éves rapper birtokában van egy olyan magabiztosságnak és öntudatnak, amit általában csak az idősebb korosztály szokott ismerni. Ezt a tudást felhasználva a dalaiban egyik pillanatban sebezhető és érzelmes, majd hirtelen pimasz és agresszív. Viszont ezzel valami olyat tesz le az asztalra, amire mindenkinek szüksége van.

18 éves korában még költőként nyerte a versenyeket, illetve YouTube-on és Tumblrn próbálkozott, mára viszont már egy világ ismeri Angel Haze nevét.

A rapper korábban fellépett már a Szigeten és az Akvárium Klubban is, így nem újoncként áll majd szeptember 9-én a hazai közönség elé.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok