Jan.

17.

vasárnap

Jan.

17.

vasárnap

Anathema (UK)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Anathema (UK)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A Fekete Zaj Fesztivál és a Negative Art Prod. bemutatja:

Anathema (UK)
+
special guests

2021. január 17. vasárnap
Budapest, Akvárium Klub (NagyHall)

A márciusi és szeptemberi dátumra megváltott belépők érvényesek az új, 2021 januári dátumra.

Pályafutása legfontosabb hazai klubkoncertjére készül az Anathema. A 2010-ben kiadott We’re Here Because We’re Here album tízéves évfordulója alkalmából megszervezett turné egyedüli kelet-európai állomása lesz Budapest.
Az Akvárium Klub NagyHall nevű terme elegendő teret, valamint profi megszólalást és látványt biztosít a zenekarnak és a két turnévendégnek.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi