Szept.

12.

szombat

Szept.

12.

szombat

Anathema (UK)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Anathema (UK)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A Fekete Zaj Fesztivál és a Negative Art Prod. bemutatja:

Anathema (UK)
+
special guests

2020. szeptember 12. szombat
Budapest, Akvárium Klub (NagyHall)

A márciusi dátumra megváltott belépők érvényesek az új dátumra. A visszatérítési lehetőségekről a TIXA ügyfélszolgálata a napokban tájékoztatót fog küldeni.
Köszönjük a megértést és a türelmet. Tartsatok velünk szeptemberben!

Pályafutása legfontosabb hazai klubkoncertjére készül az Anathema. A 2010-ben kiadott We’re Here Because We’re Here album tízéves évfordulója alkalmából megszervezett turné egyedüli kelet-európai állomása lesz Budapest.
Az Akvárium Klub NagyHall nevű terme elegendő teret, valamint profi megszólalást és látványt biztosít a zenekarnak és a két turnévendégnek.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok