Dec.

22.

szombat

Dec.

22.

szombat

Amoeba & Mörk

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Amoeba & Mörk

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Amoeba
A 2018-ban 5 tagúra bővült Amoeba (DIZKO STU – Sabák Péter, LEV TOYSTORE – Boros Levente, BAEN MOW – Molnár Bencze, VANIS – Sági Viktor és CZIRI – Czirják Tamás) megint egy nagy dobásra készül, új lemezük végső munkálatain dolgoznak, amiből néhány dalt meg is mutatnak Decemberben az Akváriumban. Lesznek régi kedvencek is, de a karácsony előtti őrületben felráznak mindenkit néhány friss témával, mely reméljük a Keep the Funk Alivehoz hasonló kellemes fogadtatásban részesül majd.
 
Mörk
A Mörk soul és funk alapokra épülő szabad szellemű zenét képvisel, amely elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stílus elemekkel vegyülve egy szokatlan urbánus zenei világgá alakul.
 
A zenekar először barátaik nappalijában, mászóteremben és egyéb nem megszokott helyszínen adott koncerteket, melyeknek híre gyorsan elterjedt a budapesti undergroundban, így nem sok időnek kellett eltelnie, hogy szélesebb közönség is megismerhesse a zenekart. A Mörk sorban végigjárta a legnagyobb magyar klubokat és fesztiválokat: A38 Hajó, Akvárium Klub, Budapest Park, Sziget, Volt, Művészetek Völgye.
Az itthoni lehetőségek mellett szerte a világban, számos nemzetközi showcase-en is bemutatkozhattak már: a groningeni Eurosonic Noorderslagon, a hamburgi Reeperbahn Fesztiválon, a New York-i Mondón, a bécsi Waves Viennán, a Tallin Music Weeken vagy a poznani Spring Breaken.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok