Nov.

26.

hétfő

Nov.

26.

hétfő

Alex Clare (UK)

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány
Jegytípusok

Alex Clare (UK)

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány

2018-as akusztikus turnéjának egyik állomásaként Alex Clare idén novemberben visszatér Budapestre, hogy elkápráztasson minket egyedi zenei stílusával!

Első albuma a ‘Lateness of the Hour címet’ kapta, mely 2011-ben jelent meg. Több szám is megjelent és párhoz már klip is készült, azonban a sikert ‘Too Close’ című dala hozta meg számára 2012-ben és rögtön felkerült a Billboard 100-as listájára, később a Top10-ben is szerepelt. Azóta a dalhoz készült videót már több, mint 40 millióan nézték meg a Youtubeon.

2012-ben karrierje tovább ívelt felfelé, ugyanis a Rudimental felkérte egy közös dalra, melyben John Newman is közreműködött. Október 17-én meg is jelent a Not Giving In. Később a brit együttes újra készített egy dalt Clare-rel, még pedig Give You Up címen, ami a Rudimental – Home című debütáló albumán jelent meg.

2013-ban a BRIT Awardson jelölték először díjra Too Close című számát ” A legjobb angol zene” kategóriában, azonban a díjat nem ő vihette haza. Ugyanebben az évben az angol Sub Focus nevű zenekar Endorphins című dalában működött közre, majd Don Diabloval és Kelisszel is készített egy dalt, Give It All címen.

2014 májusában megjelent az első dal második albumáról, a War Rages On címmel, augusztusban pedig kiadta második lemezét a Three Hearts-ot.

Support zenekar:
Zanzinger

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok