Dec.

08.

szombat

Dec.

08.

szombat

A$AP Mob night w/ DJ Gozth

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

A$AP Mob night w/ DJ Gozth

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

A$AP MOB night December 8-án DJ Gozth irányításával az Akvárium Klubban.

Ha Neked is nagy kedvenced A$AP Rocky, A$AP Ferg és a többiek, akkor mindenképpen ezen az estén a helyed, ahol a saját és a közös számokon kívül a közreműködések sem maradnak majd ki az éjszaka folyamán, de erről a buliról természetesen az olyan A$AP Mob barátok sem hiányozhatnak majd, mint pl. Playboi Carti.

– Belépő / Entry:
23.00-00.00 500Ft
00.00 óra után 1000Ft

– Kapunyitás / Start: 23:00

– Korhatár / Age limit: 18+

– Asztalfoglalás / Table reservation: catering@akvariumklub.hu

Az Akvárium Klub 22 óra után kezdődő eseményeire és elektronikus zenei programjaira kizárólag tizennyolc éven felüliek léphetnek be. A programra érkező vendég életkorát a beléptetést végző hostessek és a biztonsági szolgálat kollégái ellenőrizhetik. A belépési korhatár ellenőrzéséhez a személyzet személyi igazolványt, plasztik kártyás jogosítványt, vagy útlevél felmutatását kérheti. (Diákigazolványt nem áll módunkban elfogadni.)

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely