Szept.

28.

szombat

Szept.

28.

szombat

A Kávé Napja 2019

Kapunyitás: 11:00

Kishall
Jegytípusok

A Kávé Napja 2019

Kapunyitás: 11:00

Kishall

Immár 8. alkalommal ünnepeljük Magyarországon a kávé világnapját! Idén szeptember 28-án, szombaton a belvárosi Akvárium Klubban várjuk mindazokat, akik kávérajongóként szeretnének korlátlanul kóstolni, vásárolni, kíváncsiak a legújabb trendekre, a legjobb minőségű, különleges kávékra, a baristák előadásaira, versenyeire!
Hazai pörkölők és nemzetközi márkák egy helyen, szuper hangulat, piaci újdonságok, kávéművészet és kávéillat ezúttal szombaton az Erzsébet téren.
A belépő 2000 Ft, amely a standoknál történő kávékóstolásokat és a programokat is tartalmazza. Az elővételes jegyértékesítés augusztus 15-től indul az Akvárium Klub pénzárában és weboldalán, érdemes minél előbb megvenni a belépőt, nehogy lemaradjatok az ősz kávébulijáról!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok