Dec.

28.

szerda

Dec.

28.

szerda

SOLD OUT! 30Y évzáró koncert

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

SOLD OUT! 30Y évzáró koncert

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A 30Y 22 éves zenekar. Ezt tényként érdemes kezelni. Még inkább állapotként. A gyerekek bilire szoknak, kinövik a cipőiket, elballagnak az iskolából, kipróbálnak dolgokat. Kirepülnek, és meglehet, nem térnek vissza soha. Nem magunkon, rajtuk, rajtatok látjuk az idő múlását. Magunkon miattatok vesszük észre, és tőletek tanulunk magunkról. A 30Y egy zenekar, ennyit érdemes tudni. De ezt érdemes. Amit csinálunk, azt nektek kell érteni, és ha ti érteni akarjátok, mi vagyunk.

A 30Y egy 2000-ben alakult pécsi rockzenekar. Több mint 15 éve meghatározó szereplője a hazai könnyűzenei klub és fesztiváléletnek, évente nagyjából hetvenszer lépnek színpadra.

Az elmúlt húsz évben megjelent 11 nagylemeze, tucatnyi online terjesztett független hanganyaga, több mint 20 videoklipje.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok