Okt.

17.

szerda

Okt.

17.

szerda

Manolito y su Trabuco

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Manolito y su Trabuco

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

A 16 főből álló Manolito y su Trabuco Kuba egyik leghíresebb és legnépszerűbb timba együttese. A zenekar számos nemzetközi turnéja kétséget kizáró bizonyítékul szolgál a töretlen és idén 25. évfordulóját ünneplő sikerüknek.

A salsa-t szerető közönség egyértelműen az innovatív együttesek között tartja számon a Manolito y su Trabuco-t, hiszen a charanga zenekarok hagyományos felállását (hegedű, cselló és fuvola) és timbales, a zenekar alapítója és vezetője Manolito Simonet kiegészítettezongorával és dobbal, majd mindezt megkoronázta három zseniális énekessel. A Manolito y su Trabuco az egész világon megtölti a táncparkettet.

Manuel Simonet Camaguey-ben született, ahol a helyi Amatőr Művészeti Mozgalom berkein belül zongorázni és a tradicionális kubai gitáron, a tres-en tanult játszani. A ’80-as évek kezdetén zongoristaként csatlakozott előbb a Lagrimas Negras, majd később az Inspiracion nevű zenekarokhoz. 1986-ban pedig már a Maravillas de Florida zenekar zenei igazgatója, zeneszerzője és egyben vezetője lett.

A kubai zene egyik leghíresebb és legelismertebb zenekara a Manolito y su Trabuco 2018. októberében újra európai turnéra indul, hogy élőben mutassa be új albumát és ezúttal Budapest sem maradhat ki a koncerthelyszínek közül!!!!

A koncert után a buli folytatódik, a zene megfelelő összhangjáért DJ Dee és DJ T-Bee gondoskodnak.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok