Cinemira - Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál // Április 6-8.

április 6. péntek kapunyitás: 14:30
Akvárium Klub

Végre egy vagány családi rendezvény!

Nézd meg a világ legjobb 4-14 éves gyerekeknek szóló rövid- és animációs filmjeit. Sőt, legyél te is filmes, próbáld ki magad animációs, kaszkadőr, sminkes, virtuális valóság workshopjainkon. Közben filmplakát és dizájn vásár is vár!

A háromnapos családi gyerekfilm fesztiválon kifejezetten gyerekek számára készített rövidfilmeket láthat a hazai közönségnek. A filmes versenyprogramot úgy állítottuk össze, hogy a gyerekek mellett a szülők is jól szórakozzanak. Két teremben minden órában újabb 60 perces filmes, animációs program indul. Felfrissülésként a gyerekek, akár szülőkkel közösen filmes, animációs,képregényes, kaszkadőr, sminkes, workshopokon vehetnek részt! A workshopokra itt tudtok regisztrálni!

Filmes előadások is lesznek, ahol találkozhattok a legmenőbb gyerekfilmhős szinkronszínészekkel, kaphattok tippeket casting directoroktól, hogy kerülhettek be filmekbe, és a storyboard készítés rejtelmeibe is betekintést nyerhettek. Az aulában egész hétvégén filmes market zajlik, ahol filmplakátokat, képeslapokat, képregényeket, menő filmes technikai eszközöket vásárolhattok!
Szombaton Food Film Fighters - Kids editon, melyre külön kell regisztrálni a helyszínen a jeggyel rendelkező vendégeknek!
Vasárnap díjátadóval zárul a 3 napos program.

Jegyek hamarosan!

Facebook események listáját itt találjátok.