Random Trip - 9. szülinapi nagykoncert

március 27. kedd kapunyitás: 19:00
NagyHALL SOLD OUT!

Születésnapi nagykoncert az Akváriumban!

Már 9. éve élvezzük együtt koncertjeinken a felemelő zenei szabadságot és úszunk a közönség szeretetében! Ezzel a csodacsapattal szeretnénk nektek teljes szívből megköszönni, hogy 9 éve velünk vagytok:

Harcsa Veronika - ének
Big John Whitfield (US-A) - ének
Heincz Gábor 'Biga' - ének
Barabás Lőrinc - trombita
MC Kemon (Irie Maffia) - rap
Saiid (Akkezdet Phiai) - rap
Cséry Zoli (Barabás Lőrinc Quartet, Patché)- billentyű
Szebényi Dani - billentyű
Bata István (Sena, Kéknyúl) - basszusgitár
DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) - lemezjátszó, beatbox
Delov Jávor - dob

A RANDOM TRIPRŐL:

A Random Trip páratlan jelenség a hazai könnyűzene világában: műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legjobbjai lépnek fel és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba.

2017 meghatározó év volt a Random Trip történetében: májusban jelentette meg első lemezét, melyet a koncerteken az örömzenélésből megszületett, ám eddig nem rögzített dallamok inspiráltak. Az album különlegessége, hogy bár megszületése látszólag „szembement" a Random korábbi filozófiájával, a keretek nélküli zenélés szabadságát sikerült bevinni a dalforma kötöttebb keretein belülre is. A végeredmény friss és izgalmas lett, mint egy igazi Random Trip. Ötven közreműködő zenész - köztük Dés László, Wolfie, Fábián Juli, Kiss Tibi, Szabó Balázs, Tóth Vera, Barabás Lőrinc, MC Kemon, Lábas Viki, Jónás Vera, Tátrai Tibor, Palya Bea, Járai Márk - alkotta meg a Zenehíd című lemez tizennyolc dalát. Műfajokon átívelve szálltak szabadon a kreatív energiák, s a hazai könnyűzenei élet színe-java részt vett ennek az egyedülálló korlenyomatnak a megalkotásában.