Gereben Zita – Az Én Fesztiválom lemezbemutató

november 17. péntek kapunyitás: 19:30
KisHALL

Fesztiválozz Gereben Zitával és zenekarával harmadik nagylemezük bemutató koncertjén az Akvárium Klubban!

Vendég: Hajós András
Előzenekar: Window
Kapunyitás: 19:30

Jegyek:
Early bird: 1500
Elővételes: 1800
Normál: 2200

„Az én fesztiválom" címmel jelenik meg november 17-én Gereben Zita harmadik nagylemeze. Az albumon Zita és zenekara bátran keveri az akusztikus hangzást az elektronikus tánczenével, a jazzel, az R'n'B-vel és a funkkal, melynek eredményeként izgalmas, minőségi popzenét kapunk. Így ahogy egy fesztivál különböző színpadain, úgy ezen a lemezen és a koncerten is mindenki megtalálhatja a kedvére való műfajt. A dalok sokszínűsége azonban egységes stílust tükröz, amely kifinomultan elegyedik a Zitára eddig is jellemző sajátos dallamvilággal.

Az albumon 13 vadonatúj saját szerzemény található. A lemez érdekessége, hogy most először minden dalszöveg magyar nyelven íródott, amelyben Zita régi zenésztársa, Hajós András is közreműködött szövegíróként. Az album minden dala egyfajta „szerep" az énekesnő számára, melyekben olykor érzelmesen, máskor pedig ironikusan tart tükröt a hallgatóság elé. Olyan hétköznapi és univerzális témákról énekel, amelyeket mindenki könnyen magáénak érezhet.

Gereben Zita harmadik nagylemeze, eddigi legérettebb és legizgalmasabb munkája lett, amellyel az Emil.RuleZ! vokalistájaként, majd a Gringo Sztár tagjaként ismertté vált énekesnő végképp kilép a hazai popszíntér színpadára.

Zenekar:
Gereben Zita – ének
Horváth „Tojás" Gábor – zongora
Bécsy Bence – gitár
Bata István – basszusgitár
Gálfi Attila – dob