Máj.

19.

csütörtök

Máj.

19.

csütörtök

12. Fashion Awards Hungary – Still in Style

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

12. Fashion Awards Hungary – Still in Style

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A Divat Oszkár díjátadó Gála először az Akváriumban! A Gála történetében először van lehetőség jegyértékesítésre. Ne maradj le, mert csak 80 db jegy kerül értékesítésre.

A Fashion Awards Hungary Díjkiosztó Gála 2004-ben került először megrendezésre Magyarországon, így 2022-ben már a hazai divatszakma 12. rangos megmérettetésére kerül sor!

Az Európa-szerte népszerű, kiemelt ranggal bíró és nagy hagyománnyal rendelkező Fashion Awards magyarországi jogtulajdonosaként az volt a célunk, hogy a nemzetközi divatszakma nívós versenyét a szakma hazai képviselői között is meghirdessük.

A Fashion Awards egész Európában, az Egyesült Államokban és hazánkban is a divat Oscar-díja, amely megmérettetésen rangot jelent jól szerepelni, a díjkiosztó eseményen való részvétel pedig presztízskérdés a divatszakma és az üzleti élet meghatározó szereplői számára.

Hazánkban ez az egyetlen olyan esemény, amely a divatszakmát, az ezt kiegészítő területek képviselőit, valamint a témával foglalkozó médiumokat egy helyen ilyen széles körben hozza össze, ülteti le egymás mellé.

1. Az év modellje
2. Az év a fiatal divattervezője
3. Az év divatfodrásza
4. Az év divatsminkese
5. Az év stylistja
6. Az év divatfotósa
7. Az év női divattervezője
8. Az év kiegészítő tervezője
9. Az év felfedezettje – Pályázat További infók: www.fashionawards.hu
10. Az év férfi divattervezője
11. Az év divatbloggere – a Díj támogatója: Stylemagazin.hu
12. A Magyar Divatért díj – életműdíj

Minden VIP jegy mellé GUESS karkötőt adunk ajándékba.

Támogatóink
GUESS Watches
www.chrono.hu
DS Automobiles – www.dsautomobiles.hu
DYESWAP – www.dyeswap.hu
www.stylemagazin.hu
Heineken Silver
SlágerFM
www.promotions.hu
Cointreau
www.molino.hu
Myeatrend – www.myeatrend.hu
Humen – www.humenonline.hu

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok