Megújult az Akvárium Klub VOLT Music Barja
Új névvel, új designnal és új programokkal
indítja a szezont a VOLT Lokál 


Következő eseményeink:Itt a tavasz, beköszöntött a jó idő, a szünet után nincs más dolgod, csak összeszedni a haverokat és velünk tartani egy felejthetetlen rendezvényre! Bulizz együtt több száz Pázmányossal, a jól megszokott fergeteges hangulatban.

Facebook eventAz év egyik legnagyobb érdeklődést övező fesztiváljának ráhangoló bulija, ahol fedél alá hozzuk a nyarat és a pezsgést! Táncolj velünk, repüljünk együtt a Balaton partjára idő előtt! SOUND, buli, péntek, belváros... Jössz majd ugye?

Facebook event
Sneakereket nem kímélő táncoltatás egészen hajnalig a legaktuálisabb HipHop, RnB, Trap & Twerk zenékkel ezen műfajok No. 1. hazai képviselőjével, DJ Gozth-tal!

Facebook eventIT IS COMING. Az éjszaka legdögösebb cicaharca! Ha benned is tombol a zabolátlan vadállati ösztön, nyújtózz egy kéjeset, ereszd ki a karmaid és vonulj be a legsötétebb feketezenére.

Facebook eventValami ÚJ Budapesten. Techno és story. A DELIRIUM egyedi díszletekkel és a legkeményebb ütemekkel kápráztat el, ezúttal május 19-én az Akvárium Klubban, a VOLT Lokálban.

Facebook event

★ ★ ★

A VOLT Lokál friss színfolt a budapesti klub-életben! Új törzshelyed a belváros közepén.

Facebook oldal

Cím: 1051 Budapest, Erzsébet tér // Akvárium Klub // VOLT Lokál