Dec.

01.

szombat

Dec.

01.

szombat

Apey & the Pea

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány
Jegytípusok

Apey & the Pea

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány

A zenekar 2008-as megalakulása óta számos külföldi és itthoni elismerést mondhat magáénak, többek között a 2015-ben elnyert Fonogram-díjat (Az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele kategóriában) vagy a 2018-ban megnyert Nagy-szín-padot. Zenéjük magját a zúzós, klasszikus metál adja melyhez összetéveszthetetlen, sötét hangulatú előadásmód párosul.

A zenekar 2017 szeptemberében jött ki legújabb, immáron harmadik anyagával, a HEX-szel, melyet a teltházas lemezbemutató koncert után nagysikerű turné keretein belül körbeutaztattak hazánk városaiban.

Vendégek:

SONYA
A Sonya zenekar 2013-ban alakult, kezdetben két dobossal működő post-rock formáció. Debütáló koncertjük egybeesett első klipjük, a Kitchenfloor bemutatójával.
A klip 2014-ben VIVA Comet díjat nyert „legjobb videoklip” kategóriában, ami arra biztatta a zenekart, hogy folytassák az együtt megkezdett utat.
2015 októberében adták ki első, öt számos ep-jüket, amit Celine Gibassier névre kereszteltek el.
2016. január 16-án jelent meg a zenekar hangzását meghatározó dal és videoklip, a Krypta (Tales Of Youth), ami a II. klipszemlén szervezői különdíjat nyert.
Kis szünet és tagcserék után a csapat Török Dániellel (New Eves) egészült ki, így kialakítva a 4 tagú felállást, immár egy dobbal.
2018 szeptemberében várható a Hangfoglaló Program támogatásával elkészült 6 számos ep-jük megjelenése az azonos címmel rendelkező videoklippel együtt, aminek címe In Another World.

HARMED
Tavalyi, ‘From Day One’ című bemutatkozó EP-jével a Harmed sokak álmát váltotta valóra, hiszen a budapesti zenekar első dala az amerikai New Noise Magazine hasábjain kaphatott premiert, ezt követően pedig azonnal le is szerződtette a Victory Records tehetséggondozó sublabelje, a Famined Records.
A kilencvenes évek nu-metal hangzásának klausztrofób, feszült hangulatát kurrens metal/hardcore elemekkel ötvöző, dalaiban megoldásokat és belső egyensúlyt kutató zenekar volt az első olyan magyar banda, amelyik hivatalosan kurált Spotify-playlistre kerülhetett fel (Extreme Metal Workout), de havi tíz-tizenkétezer hallgatójuk mellett nemcsak az AltPress saját lejátszási listáját járták meg, hanem cikkezett róluk a Metal Injection, a Lambgoat és a KillYourStereo is, az elmúlt nyolc hónapban pedig 13 országban mutathatták meg dalaikat, miközben már első Dürer Kertes teltház-élményükön is túlvannak a nyári fesztiválszezon mellett. A Harmed a nemzetközi jelenlététől függetlenül nem feledkezik meg saját otthonáról és hazai közönségéről sem, így a bemutatkozó nagylemez felvétele előtt a lehető legtöbb helyre szeretnék elvinni saját dalaikat, hogy agresszív, feszült dalaikat minél többen megismerhessék.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok