Miss International Hungary on Chain

április 27. péntek kapunyitás: 17:00
NagyHALL

Block Knights Contest 2018 elődöntő afterparty!

Válaszd meg on chain a Miss International Hungary Szépségkirálynőjét és tarts a Blockchaineum csapatával az Akváriumban a Block Kinghts Contest Elődöntő Afterparty-n!
A Block Kinghts Contest 2018 Elődöntőjének keretén belül Puzsér Róbert és Szirmai Gergely szórakoztató módon ad választ számunkra, hogyan jutott el a világ oda, hogy szükség lett a kriptodevizákra és az egyre inkább teret nyerő blockchain technológiára.

Az izgalmas bevezető után bemutatkoznak a Block Knights Contest nevezői projektjeikkel 3 perces pitch videók formájában, végül a szakmai zsűri meghozza döntését és kihirdeti a továbbjutó pályázókat, akik részt vesznek május 23-án az Akvárium Klubban megrendezésre kerülő döntőn. Részletek itt.

Ezután megválasztásra kerül az Afterparty keretén belül megrendezésre kerülő a Miss International Hungary on Chain Szépségkirálynője, akit a résztvevők blockchain technológián alapuló szavazó rendszeren keresztül szavazhatnak meg!

Blockchain Community Drink & Miss International Hungary on Chain!

Tarts a Blockchaineum Csapatával Te is!

Kapunyitás - 20:00

Program:
20:00 - 22:00 MIH Szépségverseny: A versenyzőkre a közönség blockchain technológián alapuló rendszeren keresztül adhatják le szavazataikat

22:00-tól afterparty!