SOC Presents: Trancecoda Winter Classic

december 9. szombat kapunyitás: 23:30
korhatár 18 KisHALL

A tavalyi nagysikerű együttműködés után a SOC Events és a Trancecoda csapata úgy gondolta, hogy ismét itt az ideje a közös munkának, ennek eredményeképpen büszkén jelentik be a Trancecoda Winter Classics rendezvényüket.

▲ Érkezik hozzánk:

Rank 1 (NL), akiknek klasszikusait, senkinek nem kell bemutatani: Airwave, Such Is Life, LED There be Light, Symfo, This World Is Watching Me.

A holland trance vonal meghatározói alakjai. Piet újra egy remek DJ szettel készül Nektek!

Nifra (SK), akit manapság, csak "Queen of Trance"-ként emlegetnek, folyamatosan fellép a világ meghatározó fesztiváljain, és klubjaiban. A Markus Schulz neve által fémjelzett Coldharbour hangzás egyik képviselője, így garantált, hogy az elmúlt évtizedek legnagyobb progressive trance himnuszait fogjuk hallani. Nifra először fog hazánkban játszani, kíváncsian várjuk a szettjét.

Sunny Lax (HU), Magyarország egyik büszkesége, folyamatos amerikai turnékkal a háta mögött, és rengeteg megjelenéssel az Above & Beyond kiadójánál az Anjunabeatsnél. Egyik leghíresebb trackje a "P.U.M.A", 2006-ban debütált az Anjunánál, amit nagyon jó lesz újra hallani ezen az estén.

Dark Fusion (UK), a Trancecoda sorozat egyik alapítója. Tavaly fergetes settel zárta az első közös bulinkat. Ezen az estén kiderül, hogy mik az ő kedvenc classic zenéi!

Az egykori Tabu Lounge és Sound Of Cream rezidensei, Tebron & Antoos (HU), egy b2b sett keretében adják vissza az akkori idők zenei hangulatát.

✮✮✮

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1611925815532666/

További információk: http://soc-events.com/