Somló Cirqsz - SOLD OUT!

november 26. vasárnap kapunyitás: 19:30
NagyHALL SOLD OUT!

Somló Cirqsz az Akváriumban!

A Somló Cirqsz november 26-i előadására minden jegy elkelt! A ráadásnapra jegyek még kaphatók itt: http://akvariumklub.hu/programok/2017-11-27/somlo-cirqsz-raadas


Életművének legmarkánsabb darabjait csokorba kötve, egy nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátok, kollégák, pályatársak a tavaly elhunyt Somló Tamásról, aki most töltené be 70. életévét. A Szigetes felvezető után a „Somló Cirqsz" november 26-án még nagyobb szabású eseménnyel várja a nagyérdeműt, az Akvárium Klub NagyHalljába, ahol most az LGT tagjai is (Presser Gábor, Solti János, Karácsony János) színpadra állnak többek között olyan művészek mellett, mint Charlie, Zorán, Geszti Péter, Friderika vagy Kama (Mary PopKids).


Idén töltené hetvenedik életévét Somló Tamás énekes, basszusgitáros, szaxofonos, dalszerző, artista és jogász. A kiváló zenészt az legendás LGT tagjaként ismerhették legtöbben, de korábban az Omega zenekarban, valamint számos egyéb formációban - mint az Atlas, a Kex vagy a Non-Stop zenekar - is játszott. A tavaly elhunyt művészről méltó módon szeretne megemlékezni a család és a magyar zenész szakma, így a Sziget -1. napi koncert után, most november 26-án kerül sor, az Akvárium Klubban, még több vendég előadóval, baráttal, pályatárssal hallgathatjuk az akkor 70. életévét betöltő művész emblematikus szerzeményeit, egy 19 fős bigband által újragondolva. A koncertet egy különleges kiállítással fűszerezik meg a szervezők, amely Somló Tamás teljes életútjába enged betekintést.

Somló Cirqsz – Akvárium Klub Nagyhall
2017. november 26. 20:30

+ RÁADÁS: november 27. 20:30

Jegyek november 27-re: http://akvariumklub.hu/programok/2017-11-27/somlo-...


Presser Gábor, Solti János, Karácsony János (LGT)
Charlie
Animal Cannibals
Geszti Péter
Frenreisz Károly
Zorán
Gerendás Péter
Czutor Zoltán
Vitáris Iván (Ivan & The Parazol)
Mohamed Fatima
Kama (Mary Popkids)
Blahalouisiana: Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Pénzes Máté
Friderika

Roy és Ádám + Köves Miklós Pinyó (Piramis)
Papp Szabi (Supernem)

Bornai Tibor
Bródy János

valamint Somló Lily, Somló Dávid, Somló Pali, Somló Dani
Közreműködik: Modern Art Orchestra

Rendező: Novák Péter
Látvány, vetítés: Besnyő Dániel