Okt.

27.

szombat

Okt.

27.

szombat

Kelemen Kabátban 5. születésnap

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Kelemen Kabátban 5. születésnap

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

5 évesek lettünk. Több száz koncert, 3 lemez, és rengeteg életre szóló élmény – októberben mindezt együtt szeretnénk ünnepelni Veletek.

A Kelemen Kabátban formáció 2013-ban alakult zenekarrá, majd lassan az hazai élő zenei színtér egyik közönségkedvencévé nőtte ki magát. Az elmúlt 5 évet egy speciálisan erre a koncertre tervezett különleges látvánnyal, az elmúlt 5 év meghatározó dalaiból álló több mint 1,5 órás műsorral valamint sztárvendégekkel koronázzuk meg.

NB

NB egy szentendrei fiatalember, akinek zsenge kora ellenére már most számos elismerés van a birtokában: a 2013-as Talentométer Hiphop kategóriájának győztese, a hiphop.hu közönségdíjának nyertese, a 2014-es KiMiTube legkedveltebb hiphop videója, és megannyi dobogós helyezés.

Az azóta 5 tagú liveact zenekarrá nőtt csapat töretlenül járta a fesztiválok és kisebb/nagyobb események színpadait, kiegészülve Péterffy Lili énekessel, Kiss Péter gitárossal, Wakacorp szkreccser dj-vel és Fekete János „Jammal” dobossal. Formációjukkal a Cseh Tamás Programot meghódítva 2016 óta tartozik a felfedezettjei közé.

Clap4What

Az electro-pop zenét játszó Clap4What zenekar 2015-ben alakult. A fiatal formáció országszerte koncertezett már klubokban és fesztiválokon egyaránt, önálló koncertjeiken kívül pedig olyan előadók vendégeként állhatott színpadra mint pl: Wellhello, Cloud9+, Pál Utcai Fiúk, Kelemen Kabátban.

VIP jegyek – Limitált férőhely! Ajándék 3000 Ft italkupon és Kelemen Kabátban lemez.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok