Anja Schneider

november 11. szombat kapunyitás: 23:00
VOLT-Lokál

Az egyik legjobban várt buli az Akváriumban! November 11!

November 7-én jelenik meg Anja Schneider ELSŐ albuma a 'SoMe' a Sous Musicnál (2008 óta), amely 9 évet felölelő hatásokat és érzéseket foglalja magában!

Az örökmozgó Anja rádiós személyiségből vált dj/producerré. 2003 novemberétől 2005 áprilisáig rezidens DJ-je volt a Watergate (Berlin) Klubnak. Saját eseményein olyan vendégek léptek fel, mint Jennifer Cardini és Jesper Dahlbäck. A 2004-es évet követően egyesítve erőit Ralf Kollmann-al megalapította a világszerte szakmailag elismert Mobilee kiadót.

Olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Paul Brtschitsch, Marco Resmann, Kiki, And.Id, Sebo K, Lee Van Dowski, vagy Pan-Pot. 2008-ban elkészült szerzői albuma a kritikusok és a közönség tetszését is elnyerte. A Beyond The Valley 'Belize' és 'Safari' track-jei meghódították a toplistákat és bejárták az egész világot,

Várva várt második albuma 2017. November 7-én jelenik meg – 9 év kihagyás után! Időközben megalapította a Leena Music-ot is, kreatvititása és szakmai tapasztalata vitathatatlan és példaértékű. Naptára tele fellépésekkel, a világ legnagyobb fesztiváljainak és klubjainak állandó vendége.

Tűkön ülve várjuk, hogy november 11-én a 'SoMe' album mind a 9 trackje felcsendüljön!

Előtte: Különleges estének nézünk elébe: Anja Schneider előtt KARANYI is bemutatja új albumát, mely a Stardive nevet kapta, fellép: Ramin Sayyah Live.