Nov.

22.

péntek

Nov.

22.

péntek

Odett

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Jegytípusok

Odett

Kapunyitás: 20:00

Kishall

November 22-én az utolsó budapesti klubkoncertje Odettnek az Akvárium Klubban.

Ezen a különleges estén Odett legújabb kislemezének dalai hangzanak el, melyet a koncertig egészen biztosan mindannyian ismerni fogtok. Az első hamarosan megjelenő szám a nyári nap alatt virágzott pirosra, vagyis hamarosan bemutatkozik Rózsa című legújabb száma. A már fülbemászott(jól ismert) dalok új köntöst kaptak és, ha lehet még fokozni azt, hogy „Ez nem az a tánc amiből nem kérsz”, akkor november 22-én este lesz az a pillanat! Vendégek is közreműködnek az estén és az új vizuál is az akva színpadán debütál.

 

Napjainkban a környezettudatos életmód egy olyan megkerülhetetlen téma, ami mellett Odett és zenekara sem megy el tétlenül, vagyis az énekesnő egy egyedülálló jótékonysági garázsvásárra invitál benneteket a koncert délutánján az akva bisztró területén 12:00-17:00-ig.

Ruha, póló, szoknya, nadrág, kabát, táska, cipő, és egyéb kiegészítőket tudtok vásárolni. A befolyt összeg száz százalékig egy környezettudatos alapítvány számlájára kerül, akik egy sokkal zöldebb jelenért és jövőért dolgoznak.

„Gyerekkorom óta a zene mellett a divat szerves része az életemnek, hiszen nemcsak a dalaimmal üzenek, hanem azzal is amit viselek, sok esetben a szemünkkel hallunk, ez a szinesztézia lételemem. Felelősnek érzem magam a mára kritikussá vált klímahelyzetért, ezért igyekszem a hétköznapokban odafigyelni: szelektív hulladékgyűjtéssel, a műanyag minimalizálásával és a tudatos ruha vásárlással. Ezért is szerettem volna a fenntartható divat mentén a saját, valamint kollegáim ruhátárából ezt a gardróbvásárt egy olyan gesztusként alkalmazni, ami amellett, hogy segít példát is mutasson!”

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok