Zöldgömb Fesztivál

október 14. szombat kapunyitás: 10:00
Akvárium Klub Ingyenes

Lefaragjuk a lábnyomodat! 2017. október 14., szombat – Budapest, Akvárium Klub

Annak érdekében, hogymegóvjuk jövőnket és unokáink számára is élhető bolygót hagyjunk örökül, változtatnunk kell életmódunkon! Ehhez kíván ismereteket nyújtani, hasznos tanácsokat adni és jógyakorlatokkal szolgálni látogatóinak A Földgömb magazin ingyenes, családi rendezvénye a Zöldgömb Fesztivál: 2017 október 17-én, szombaton, Budapesten, az Akvárium Klubban.

Szakértő előadók és civilszervezetek segítségével kívánnak a szervezők pozitív példákat és információkat nyújtani a fesztiválon, a következő témákat érintve: hightech („zöld"-energia, intelligens otthon, zöldház, elektromos járművek), múlt és hagyomány (talajkímélő földművelés, permakultúra, biokertészet, gyógynövények, tájfajták), megosztáson alapuló gazdaság, közösségi összefogás.

A hiteles előadások,a kiállítók mini programjai, a családok aktív bevonását megvalósító 7Próba játék és a központi eseménykéntszereplő Ozone Zöld-díj átadása együttesen garantáljákkicsiknek és nagyoknak isa jó szórakozást. Kiállítóink érdekes feladatokkal készülnek, ahol mindenki próbára teheti tudását, ügyességét. A szerencsés résztvevőket értékes ajándékok várjáka 7Próba játék sorsolásán !

A részletes programért látogasson el a www.zoldgombfesztival.huweboldalunkra.

ZÖLDGÖMB Fesztivál – Lefaragjuk a lábnyomodat!