Delirium: Leaving The Planet w/ Budai

május 19. péntek kapunyitás: 23:00
korhatár 18 VOLT-Lokál

Az előző nagysikerű, a VOLT Lokálban tartott Mateo & Spirit-es buli után újra DELIRIUM!

"Már csak 1 nap van ezen a Földön, ami élhető. Azt hittük lesz időnk mindenre, élvezni a zenét és az életet, de most menekülve kell elhagynunk a bolygónkat.

A jövőből hozott mentőhajó biztosan működik, a célunk pedig egy olyan hely, ahol a techno teret tágít, az ember énekel és a basszus szabadon száll. Csak a kiválasztottak jöhetnek! A személyzet már felkészült, az utasok még hezitálnak – mi van, ha nem érünk oda, mi van ha útközben történik valami? Nincs idő gondolkodni! Bízz a megérzéseidben, tudd, hogy jó helyen vagy…

Szállj be, érezd a TECHNO mély csengéseit és táncold át velünk azt az utazást, ami a MI paradicsomunkba visz!"

A történet előzményei itt a leírásban: http://bit.ly/delirium_ltp_elozmenyek

A DELIRIUM Budapest egyik legújabb techno rendezvénysorozata, amelyen epizódról-epizódra egy új történetet hoz el a techno szerelmeseinek. Ezek a story-k egymáshoz kapcsolódnak és az adott szórakozóhelyen kisebb-nagyobb extrák segítségével jelennek meg. Olvasd végig az eseményleírást és keresd a hozzá kapcsolódó motívumokat a bulin, ígérjük, Téged is magával ragadnak az utazásról szóló történeteink. Csatlakozz, és légy Te is részese a történelmünknek! A korhatár minden rendezvényünkön 20+, hölgyeknek 18+.

◆ Fellépők:

DJ Budai
Afterlok
Peter Hart
Gemelli

Facebook event