Yoga Fest - Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválja

április 22. szombat kapunyitás: 9:00
Akvárium Klub

Az immár második alkalommal megrendezendő Yoga Fest jógafesztiválon egy teljes napon át, egyidejűleg négy teremben lehet gyakorolni a jóga különböző, tradicionális irányzatait, valamint előadásokat hallgatni a jóga életünkre gyakorolt hatásairól.

A jóga, ez a keleti bölcseleten alapuló, komplex életmód rendszer egyre nagyobb teret hódít szerte a világon, így Magyarországon is. A mindennapjainkra jellemző stresszes életmód miatt egyre többen keresik a kikapcsolódás, a harmónia, az egészséges testmozgás, az önmegismerés lehetőségeit, és ebben a jóga több ezer éves tapasztalatra épülő gyakorlatai komplexen tudnak segíteni. Éppen ez, a jóga iránti egyre nagyobb érdeklődés hívta életre a Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválját, amelyen a Magyarországon fellelhető tradicionális jógairányzatok mutatkoznak be.

A tradicionális jógaiskolák lényege, hogy ezek az irányzatok a jóga eredeti elvei szerint tanítják a jóga módszertanát, és mindezt egy a távoli múltba visszanyúló, megszakítatlan mestertanítvány láncolat örököseiként teszik. A Fesziválon a többi között a Himalájai Jóga Tradíció, az Iyengar, a Sivananda, az Astanga, az ISKCON Vrindaván-Gangótri, a Satyananda Yoga – Bihar Yoga, a Kundalini, a Jóga a Mindennapi Életben és Kriya Jóga Tradíció irányzatok mutatkoznak be.

Az egyes irányzatokról, a fesztivál programjáról, az ott fellépő előadókról és oktatókról részletes információkat talál honlapunkon: www.yogafest.hu

A nagyszabású rendezvényt a magyar jógaoktatók szakmai felügyeletét ellátó Magyar Jógaoktatók Szövetsége, és az Európában egyedülálló módon, államilag elismert felsőoktatási jógaoktató diplomát adó Bhaktivedanta Főiskola együtt szervezi. A Feszĕvált Rahul Chhabra, India magyarországi nagykövete nyitja meg.

Facebook esemény

Online jegyek