TOSCA live 'GoingGoingGoing' Tour

április 21. péntek kapunyitás: 20:00
korhatár 18 NagyHALL

A két zeneguru, Richard Dorfmeister és Rupert Huber együttműködése a gimnáziumi években kezdődött. Az utak egy időre elváltak, ám a 90-es évek elején a két muzsikus ismét közös projektekbe kezdett, és létrehozták a bécsi downtempo elektronika emblematikus formációját, a Toscát. A páros szinte azonnal Ausztria legkeresettebb zenei exportcikkévé vált, Bécset pedig a downtempo fővárosává tették.

Lassan építkező, álomszerű, ambient számaik, a nagyszerű vendégénekesek és rapperek, Dorfmeister és Huber professzionális stúdiómunkája, az összetéveszthetetlen hangzás világraszóló népszerűséget hozott a Toscának. Lemezeik sorra jelentek meg a műfaj két legfontosabb kiadójánál, a !K7-nél és a G-Stone-nál, a legújabb albumot (Going Going Going) idén februártól hallgathatják a rajongók

Program:
TOSCA live 'Going Going Going' Album Release Concert
+ Richard Dorfmeister DJ set

Jegyek:
3500 Ft (elővételben március 31-ig vagy a készlet erejéig)
4000 Ft (elővételben április 21. 12.00 óráig vagy a készlet erejéig)
4500 Ft (a koncert napján a helyszínen)

VIP jegy: 7000 Ft (elővételben április 21. 12.00 óráig vagy a készlet erejéig) / 8000 Ft (a koncert napján a helyszínen)

Jegyek elővételben vásárolhatók a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapján, illetve személyesen a Müpa jegypénztáraiban és az Akvárium Klubban.

Facebook event