Mind Against Extended Set

április 15. szombat kapunyitás: 23:30
korhatár 18 NagyHALL

A Mind Against az olasz származású, de ma már berlini székhelyű Alessandro és Federico Fognini zenei társulása, amely az IDM, a house és a techno világából merítkezik.

A Life and Death kiadónál megjelenő három EP kövezte ki számukra az utat a sikerhez. A debütáló 'Atlant', az azt követő 'Avalon', illetve a 'Strange Days' egyaránt nagy sikert aratott a kritikusok körében. A páros annyira otthonra lelt a kiadónál, hogy ma már ők látják el annak menedzseri és A&R feladatait.

A 2015-ös év egyfajta ünnepségsorozat volt számukra, melynek a belga Locked Groove producerrel közösen jegyzett, a Hotflush Recordings kiadónál megjelenő EP volt a csúcspontja. Ezt követte júliusban a Life and Death kiadón megjelenő 'Vertere' című megjelenés, amelyet jó barátjukkal, az olasz techno zenész Somne-nal közösen készítettek.

A Mind Against esetében a közhelyesnek számító "nehezen behatárolható hangzás" kézzel fogható valósággá válik. Az 1980-as évek pszichedelikus hatását jól ötvözik az európai kontinens táncparkett himnuszaival, az ebből születő megjelenések és bulik pedig bármilyen körülmények között megállják a helyüket.

Line Up:
Mind Against
Secret Factory

Jegyek:
2500 HUF
3000 HUF
3500 HUF
4000 HUF

VIP jegy:
5000 HUF
6000 HUF

A VIP jegy tartalmazza:
- gyors beléptetés
- jó rálátás a színpadra az Akvárium galériájáról
- külön italpult
- külön mellékhelység
- kényelmes ülőhelyek
(TELTHÁZ ESETÉN csak a VIP páholyban való tartózkodásra jogosít, a küzdőtérre való belépésre nem! )

Online jegyrendelés: www.deadcode.hu/ticket

Elővételi hely: Akvárium Klub, Budapest, V. kerület, Erzsébet tér

info: 00 36 20 77 07 700 , info@deadcode.hu
www.blackmamba.hu
www.facebook.com/BlackMambaProduction

A beléptetés jogát a szervezőség fentartja!
A belépőjegy megvásárlásával a jegytulajdonos elfogadja a rendezvény házirendjét és tudomásul veszi, hogy azt a rendezők betartatják!