Apey & The Pea, The Southern Oracle, She Loves Pablo (HR)

április 7. péntek kapunyitás: 19:30
KisHALL

Együtt koncertezik az Apey & The Pea, a The Southern Oracle és a She Loves Pablo az Akvárium Klubban.

Az Apey & The Pea (Sludge/Metal/Stoner-Grunge) 2008 végén alakult Budapesten. Az évek során felléptek már Magyarország valamennyi vidéki klubjában és fesztiváljain. Budapesten rendszeresen teltházas vagy aközeli koncerteket adnak. Két nagylemez és egy 2015-ben elnyert Fonogram Díj (Az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele) tulajdonosai. Az agresszív és látványos élő előadásmód illetve a nehézfém súlyú gitár riffek, a klasszikus metál szellem teszik lehetővé hogy egy lenyűgöző, intenzív nem szokványos koncert élménnyel távozzon a közönség.

Az idén nyolcadik évét taposó The Southern Oracle rengeteg fővárosi koncerten van túl, ám most először lép fel az Akvárium színpadán. Tavasszal elcsíphetitek még őket néhány vidéki és külföldi koncerten, de 2017 első felében a harmadik nagylemezük munkálataira összpontosít a csapat. Ennek előfutáraként tavaly kihoztak egy új számot melynek "Mouthbreather" a címe, Horváth Atish oldalán folytak a munkálatok a SuperSize stúdióban, melyről egy hangulatos videóklip is készült.

A She Loves Pablo egy 2005-ben alakult négy tagú stoner/groove-rock banda egyenesen Zágráb szívéből. Az elmúlt 10 év során meghódították Horvátország minden pontját és az underground egyik legkiemelkedőbb alap pilléreivé váltak. 2006-ban adták ki első EP-jüket 'Country Home' címmel, majd ezt követte a pszichedelikusabb, blues orientáltabb 2009-es 'Mother of All' nagylemezük. 2011-ben két új taggal és a 'Gamblin' című videó klippel robbantak vissza a köztudatba, majd megjelentették második nagylemezüket 'Burn and Levitate' címmel. Többször turnéztak szerte Európában és több elismert produkció előtt is játszottak mint például a Clutch, a Karma to Burn, vagy a Colour Haze. Tavaly 2016-ban jelentették meg legfrissebb nagylemezüket a 'Try Mandarin'-t.