Konyha

március 18. szombat kapunyitás: 20:00
KisHALL

Öt hónappal lemezbemutató koncertje után a Konyha zenekar háromfős legénysége visszatér az Akvárium Klubba és ott folytatja ahol abba (sem) hagyta.

A márciusi koncert és az azt beharangozó időszak "Szerelem" című számuk köré épül, amelyet a zenekar elmondása szerint közönségük kapott fel és választott ki az album vezérdalának szerepére. "Már a stúdióban éreztük, hogy ez a dal más lesz mint a többi, de a fogadtatása minden elképzelésünket felülmúlta: a lemez megjelenése óta minden extra promóció nélkül jobban pörög mint a korábban klippel vagy rádiós játszással megtámogatott dalok." - mondták a csapat tagjai. A "Szerelem" c. számhoz különleges, élő hangos videót készít a zenekar, de emellett további exkluzív megjelenések is várhatók. "A dalban húsz metaforán keresztül próbáljuk megfogni, mit is jelent nekünk a szerelem. Megkértük néhány, különböző területen alkotó művész-barátunkat, szálljanak be a játékba és fejtsék tovább a dalból, nekik mit jelent ez a szó. A következő hetekben bemutatjuk az ő verzióikat is - a tervek szerint a remixtől a slam poetry szövegen át a tetoválásig a legkülönbözőbb formában öltenek majd testet a gondolataik."

A koncerten a Konyha alap felállását ezúttal is fúvósok egészítik ki, emellett pedig felcsendül néhány olyan dal is, amely a lemezbemutató setlistjéről lemaradt - Mosásban kikopott, Csapda, stb. - természetesen a zenekar legfontosabb korábbi dalai mellett

Facebook event