SOLD OUT! Lóci Játszik - Krokodil lemezbemutató koncert

március 11. szombat kapunyitás: 20:00
KisHALL SOLD OUT!

Aki egyszer elmegy egy Lóci koncertre az szinte egyből rajongóvá válik.

A zenekar dalainak műfaji besorolását kár is lenne boncolgatni, hiszen ők maguk sem próbálják behatárolni zeneiségüket, egyszerűen a vidám, jó dallamokban hisznek amit Csorba Lóci érzelmesen irónikus, de leginkább tartalmas szövegei tesznek még izgalmasabbá. Az élő fellépéseken egyértelművé válik, hogy Lóci olyan frontember, aki a leghátsó sorban, félszegen álló "elsőbálozó" jókedvéért is megküzd és miközben a szövegeit, konfjait hallgatjuk az az érzésünk, hogy ezzel a sráccal osztottuk meg lelki vívódásainkat, kalandjainkat, és ő az a barátunk akivel a múlt pénteken is együtt söröztünk valahol.

2017 első albumát mondhatja magáénak a zenekar, hiszen a szilveszteri pezsgődurranással egyidőben jelent meg a zenekar második lemeze, melynek a KROKODIL címet adták, teljesen indokolatlanul. Elmondhatják magukról, hogy Hajós András, vagy épp a Magna Cum Laude énekesének, Mező Misinek a kedvenc zenekara és szakmai körökben is egyre komolyabb elismerést vívnak ki maguknak.

Ezen a koncerten sok ismert vendéggel (hamarosan) egy ünneplik a Krokodil lemez új dalait és aki eljön az megtudhatja hogy milyen az, amikor a Lóci Játszik.

Előzenekar: Magidom

Facebook event