Henry Saiz (E)

február 25. szombat kapunyitás: 22:00
Akvárium Klub

Henry Saiz az Akvárium Klubban a VOLT Bar újranyitón február 25-én! A spanyol elektronikus szcéna egyik legfigyelemreméltóbb személyisége Budapestre is elhozza izgalmas programját!


A Boiler Roomot is megjárt spanyol DJ/produer úttörője a műfajok és művészeti ágak keverésének. Alapos igényességgel felépített és a közönség rezgéseire folyamatosan reagáló live és DJ-setjei tökéletes balanszban hozzák az electronicát, a discót, a house-t és a technót.

Ízelítő live setjéből a Boiler Roomon: https://www.youtube.com/watch?v=5Pe6B72tzuE

Az örök maximalista Saiz ezek mellett sound dizájnerként is tevékenykedik, 2008 óta pedig saját kiadóját, a Natura Sonorist is üzemelteti, ahol saját kiadványai mellett olyan előadókat jelentet meg, mint Damabiah, Cora Novoa vagy Soundexile. Missziója, hogy a zenét összekapcsolja a művészettel és a mindennapi élettel - így a kiadványoknál a legapróbb vizuális részletekig mindent kidolgoz, egyre több rajongót gyűjtve munkásságának világszerte.

Henry mostanra körbejárta a világot show-jával, Európától kezdve Dél-Amerikán át Ausztráliáig számtalan önálló party-n van túl, de közben rendszeres fellépője a Sónar Festivalnak és a Buenos Aires-i Creamfields-en is bemutatkozott már - egyre fontosabb pozícióba kerülve generációjának legelőremutatóbb úttörői között, olyan DJ-k figyelmét is felkeltve, mint Timo Maas, Joris Voorn vagy Agoria.