Tudjuk, hol mozogd le előre a húsvéti sonkát!

Tudjuk, hol mozogd le előre a húsvéti sonkát!

Elő-húsvéti "testedzés" az Akváriumban Zalonnal, Delov Jávorral, a Bladerunnazzal, Gabor Krafttal és a Music FM fellépőgárdájával.

Bizonyára már mindannyian készítjük a hasunkat a húsvéti lakomára, ám nem árt, ha odafigyelünk az alakunkra. Ehhez ajánl táncos alternatívát az Akvárium Klub hétvégi programja.

Legcélszerűbb, ha már csütörtökön nekilátunk a testedzésnek, amikor Amy Winehouse egykori fővokalistája, Zalon tér vissza Budapestre, hogy a Random Tripes Delov Jávor szólóprodukciójának állandó vendégeként koronázza meg a soul-d'n'b koncertet. Pénteken aztán igazi maratoni edzésre számíthatunk, hiszen a Bladerunnaz szervezésében újra Friday Downtown lesz a VOLT Music Barban, lazulós soulful és liquid drum and bass zenékkel. Este aztán Gabor Kraft népszerű Invisible Light szettjével veszi át a stafétabotot, amihez a warm-upot ezúttal Mesterázy biztosítja. A nagyteremben mindeközben kezdetét veszi a hagyományos indie népünnepély legnépszerűbb eseménye, a Tesco Disco. Szombaton pedig a Music Fm ünnepli negyedik születésnapját, ahol tényleg mindenki ott lesz, aki számít. Fellépnek dívák, hercegek, csapatok, na és persze az elmaradhatatlan Music Killers DJ-k. Az este külföldi sztárvendége pedig német PurpleDiscoMachine.