Dátumváltozás! Kerekes Band koncert március 3-án

Dátumváltozás! Kerekes Band koncert március 3-án

A november 26-i, az Akvárium Klubba tervezett Kerekes Band koncert a zenekar egyik tagját érintő baleset miatt új időpontban, március 3-án kerül megrendezésre.

Click here to start editing!

A zenekar közleménye: „Kedves Kerekes Band koncertlátogatók és hallgatók! Szomorú eset történt, zenekarunk kontrása, Ákos eltörte a bal kezét, ezért a november 26-ára, az Akváriumba meghirdetett fellépésünk elmarad. Nagyon sajnáljuk, reméljük legkésőbb márciusban találkozunk."

A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új koncertdátumra, vagy visszaválthatóak, vagy beválthatóak az aznapi Lajkó Félix & Óperentzia - Citerás party koncertre.

A Lajkó Félix & Óperentzia + Kerekes Band: KOMBINÁLT jeggyel rendelkezők új, ingyenes jegyet igényelhetnek a március 3-i Kerekes Band koncertre, vagy visszaválthatják belépőiket, vagy 1500 Ft különbözet visszaigénylésével részt vehetnek a szombati Lajkó Félix & Óperentzia koncerten.

JEGY VISSZAVÁLTÁSA, KOMBINÁLT JEGYKÜLÖNBÖZET VISSZATÉRÍTÉSE:

- Online vásárolt jegy esetén vásárlóink értesítést kapnak a regisztrációhoz használt e-mailcímükre a visszatérítés menetének részleteivel.

- A helyszínen vásárolt belépőket a jegypénztár nyitvatartási idejében visszaváltjuk. A helyszínen vásárolt kombinált jegyek különbözete szintén a jegypénztárban igényelhető vissza.

- Új, ingyenes jegy igénylése a márciusi koncertre (kombinált jegy esetén) a jegy@akvariumklub.hu címre küldött levéllel, vagy személyesen, jegypénztárunkban lehetséges.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a jegyek visszaváltásának, a kombinált jegykülönbözet-, vagy új, ingyenes jegyek igénylésének HATÁRIDEJE: DECEMBER 20.

Köszönjük megértéseteket,Akvárium Klub